U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Wat kan Makelaardij & Taxatie Team Groningen voor u betekenen? 

Uw droomhuis kopen met Makelaardij en Taxatie Team Groningen

Een huis kopen is één van de grootste uitgaven die mensen doen. Het kan daarom geen kwaad om, ook al doet u een aantal zaken zelf, toch een adviseur in de arm te nemen die u voor vervelende scenario’s kan behoeden. Door de deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro’s, tijd en problemen. 

De kosten van een eigen (aankoop)makelaar verdient u terug

Een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren. Inzicht in de waarde van de woning. Essentiële informatie over de woning, zoals: erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars, bouwkundige staat, bestemmingsplan e.d.. Het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop, overname roerende zaken of transportdatum.

De rol van Makelaardij Taxatie Team Groningen tijdens het aankoopproces

Behartigen van uw belang als koper. Analyseren van uw woonwensen. Zoeken en aanbieden passende woningen. Begeleiden bij het bezichtigen van passende woningen. Taxeren op basis van o.a. bouwkundige staat en omgevingsfactoren. Professioneel onderhandelen met verkopende partij. Regelen van alle juridische zaken. Begeleiding bij de notaris. Na de oplevering nog steeds beschikbaar voor vragen. 

Terug naar boven
Sluit menu Makelaardij & Taxateurs Team Groningen